Surse din interiorul galeriei dinamoviste au dezvaluit ca o parte importanta a fanilor „ros-albilor“ doresc sa arunce cu un cap de porc in „tradatorii“ Alexa si Grigorie, cu ocazia meciului Dinamo – Poli Timisoara, de duminica seara

Surse din interiorul galeriei dinamoviste ne-au dezvaluit ca o parte a fanilor din Soseaua Stefan cel Mare doresc ca Dan Alexa si Stefan Grigorie sa fie primiti cu un cap de porc la meciul Dinamo - Poli Timisoara. Aceasta ipoteza este confirmata de mesajele postate pe site-ul oficial al fanilor "ros-albilor". Cea mai blanda pedeapsa pentru cei doi ar fi ca ei sa fie huiduiti la fiecare atingere de balon.

Suporterii dinamovisti au primit trei lovituri care le-au mers direct la inima in aceasta vara. Mai intai, Dan Alexa si Stefan Grigorie au ales sa joace la Poli Timisoara, uitand ca se declarasera "caini pana la moarte". Apoi, Ianis Zicu, marea speranta a "cainilor", a trecut la rivala Rapid. Cei trei fotbalisti nu au ezitat sa strige impotriva lui Dinamo, atunci cand au fost solicitati de suporterii noilor lor echipe, rasucind cutitul in rana fanilor din Soseaua Stefan cel Mare. Duminica seara, cu ocazia partidei Dinamo - Poli Timisoara, va veni momentul razbunarii pe Alexa si Grigorie. Potrivit unor informatii din interior, o parte importanta din galeria dinamovista este pentru o primire in "stil Figo", dorind sa arunce cu un cap de porc in teren la aparitia celor doi. Aceasta idee a "transpirat" pe site-ul oficial al sustinatorilor "cainilor", gasindu-si imediat opozantii, carora le este teama ca un asemenea gest ar atrage o suspendare pe termen lung a stadionului din Soseaua Stefan cel Mare.

De la grosolanii la ironii

Pe site-ul oficial al suporterilor dinamovisti a fost postat un articol intitulat "Cum sa-i primim pe Grigorie si Alexa?". Sugestiile celor care au raspuns la aceasta intrebare sunt variate, unii dorind sa vada capete de porc zburand spre teren, asa cum s-a intamplat pe Nou Camp, cand Figo a aparut in tricoul lui Real Madrid, iar altii optand pentru ironii care sa distruga moralul celor doi jucatori. Cel mai radical a fost "amn_googly87", care a propus "sa taie cineva un porc si sa aruncam capul in teren".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.