Unul dintre fotbalistii din lotul Bulgariei, viitoarea adversara a Romaniei in campania pentru EURO 2008, a trecut printr-o experienta incredibila

Nikolai Domakinov, fundasul in virsta de 26 de ani al lui Botev Plovdiv, a fost amendat de presedintele acestui club pentru ca nu s-ar fi bucurat la golurile marcate de Botev in victoria cu Belasita Petrich, 3-1, meci disputat simbata, in campionatul bulgar.

Domakinov a urmarit meciul din tribune, fiind bolnav, si nu a reusit sa reziste pina la finalul partidei, plecind acasa din cauza temperaturii ridicate. A aflat insa, cu stupoare, ca presedintele clubului, Dimitar Hristolov, l-a amendat cu 1.000 de leva (aproximativ 650 de dolari), pentru ca "a aratat lipsa de respect fata de coechipieri". Jucatorului i s-a interzis de asemenea sa se mai antreneze cu echipa.

"N-am idee de ce se poarta Hristolov asa. Vreau sa-mi respect contractul si nu vreau sa spun nimic rau de echipa si de conducere. Dar daca continua sa se comporte asa, o sa schimb si eu tactica", a declarat internationalul bulgar, care a refuzat, inainte de incident, sa-si prelungeasca intelegerea, care-i expira peste un an.

Din cauza faptului ca s-a imbolnavit, Domakinov a ratat prezenta in lotul lui Hristo Stoicikov pentru amicalul cu Tara Galilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.