Griji. Daca seria accidentarilor continua, antrenorul Stelei ar putea evolua in grupele Ligii Campionilor cu echipa de juniori, cei 6 accidentati din ultima luna fiind titulari de drept

Carlos, Cristocea, Iacob, Coman, Radoi si Goian sunt jucatorii care au avut sau au probleme fizice. Lor li se adauga si Paraschiv, capitanul care a jucat cu febra la Liege. Daca pentru Carlos lucrurile sunt mai simple, in poarta neavand nevoie decat de brate puternice si picioare sanatoase, pentru restul fotbalistilor situatia e usor disperata. Cristocea, cel care a crescut neasteptat de mult in ultima luna, da si el rateuri. La fel si Nicolita, care dupa cum spunea cineva, a alergat prea mult anul trecut, iar acum nu se mai poate concentra.

Seria continua cu deja cunoscutele indisponibilitati ale lui Radoi si Coman, si se incheie cu accidentarile lui Iacob si Goian. Daca la Iacob, situatia e grava, el urmand sa stea departe de gazon circa 2 luni, la Goian, durerile la spate pot fi neutralizate intr-o saptamana. Ca sa-l protejeze, Olaroiu e nevoit sa-l menajeze, din nou, pentru jocul din etapa a patra cu Vasluiul.

Probleme si cu Nesu?

Fundasul stelist a fost cel mai tavalit jucator de pe teren la meciul de la Liege, el suferind groaznic de pe urma celor mai ciudate tamponari vazute vreodata. Norocul lui Bison este ca fizicul il ajuta, el neavand nevoie de ingrijiri medicale imediate. Loviturile insa se resimt pe parcurs, asa cum s-a intamplat la Goian, Nesu fiind predispus si el, in cazul in care Steaua se califica in Liga, la accidentari.

Mix de echipe

Asa cum ii sta bine unui club cu renume, Steaua are nevoie de doua echipe. Una de campionat si pentru liga. Cu un lot restrans, indiferent de valoarea antrenorului, rezultatele pot fi de fiecare data la limita. Sau nu pot veni deloc. Daca Olaroiu ar fi fost ascultat, in vara, la Steaua ar mai fi venit jucatori, care sa creasca pe langa prima echipa, iar situatia nu ar mai fi fost dramatica. Mai ales ca, fiind acolo sus, stelistii mai au de jucat si pentru echipa nationala, si in Cupa Romaniei. Pana la urma, solutia existenta este cea cu echipa de juniori. In rest, nu prea sunt semne de liniste pentru un club care se pregateste sa sarbatoreasca cea mai importanta performanta a unui club romanesc din ultimii zece ani!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.