"Show me the money" pare a fi motto-ul frumoasei rusoaice. Maria a declarat recent ca "niciodata nu poti spune ca ai cistigat suficienti bani. Pot si vreau sa fac mai multi decit am acum".

Maria Sharapova a recunoscut ca gaseste o motivatie extraordinara in ideea ca succesele ei de pe teren ii umfla considerabil contul din banca.

"Nu sint suficienti. Niciodata banii nu sint destui. Intotdeauna incerc sa am mai multi", incepe rusoaica, continuind cu un cit se poate de americanesc "Bring on the money!".

Conform unui articol publicat de Sports Illustrated, Sharapova este in acest moment cea mai bine platita sportiva din lume, ea cistigind anual in jur de 25,4 milioane de dolari. Maria e de asemenea pe locul 4 in topul celor mai bogati sportivi, devansata doar de Michael Schumacher, Valentino Rossi si Ronaldinho. E de ajuns? Se pare ca nu.

"Nu, nu cred ca am prea multe contracte de publicitate acum. Intotdeauna voi gasi timp sa mai fac unul in plus", anunta Maria, care explica si de ce isi doreste sa adauge cit mai multe titluri de Grand Slam singurului pe care l-a cistigat pina acum, Wimbledonul din 2004. "Sigur, pentru ca alte trei Grand Slamuri vor aduce mult mai mult decit cele 25 de milioane pe care le cistig acum". Totusi, banii nu reprezinta chiar totul pentru Sharapova.

"Sa nu credeti ca-mi petrec viata uitindu-ma la toate aceste cifre. E ceva cool pentru mine, insa ma gindesc ca tenisul mi-a oferit lucruri incredibile. Dumnezeu mi-a dat talent, dar a depins de mine sa ajung pina aici".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.