Antrenorul italian al Stelei si vedeta braziliana din atacul lui Inter, Adriano, au fost cei mai aplaudati oameni in amicalul de la Como
Fostul mare portar al lui Internazionale Milano, Walter Zenga, nu a fost uitat de fanii "nerazzurilor" fiind intampinat cu urale la intrarea pe stadionul Sinigaglia din Como. Desi Steaua a pierdut cu 2-1 partida amicala, Zenga s-a declarat multumit de prestatia jucatorilor sai. "Eu as fi aparat sutul lui Adriano", a spus tehnicianul stelist, referindu-se la primul gol al meciului, inscris de brazilianul din atacul lui Inter, considerat unul dintre cei mai buni atacanti ai momentului. Cu toate acestea, Zenga a tinut sa se arate dezamagit de felul cum a fost organizat amicalul de la Como. "Nu este prima oara cand intalnesc Inter Milano ca adversar, dar este prima oara ca antrenor. Imi doresc sa am rezultate cu Steaua, deoarece viitorul meu este la aceasta echipa. Ca suporter al lui Inter Milano, spun ca, din punct de vedere organizatoric, ma asteptam la mai mult. Cu toate acestea, in campionat cred ca pot recupera terenul pierdut", a declarat Zenga. Jucatorii Stelei s-au aratat impresionati de evolutia celebrilor lor adversari, laudandu-l la unison pe atacantul Adriano. Brazilianul a marturisit la sfarsitul meciului ca nu a avut prea mult de furca cu fundasii romani, fiind remarcat si de antrenorul interist Roberto Mancini. "A fost un test util, impotriva unui adversar bine condus de pe banca tehnica de Zenga. Cat despre Adriano, el creste in valoare de la meci la meci. A inscris un gol superb si l-am vazut zambind, pentru ca fiecare jucator este fericit atunci cand este in forma si joaca", a spus Mancini. Incasarile obtinute de la cei 1800 de spectatori platitori de bilete s-au ridicat la aproximativ 10.000 de euro, suma care va fi folosita pentru construirea unui camin pentru copii orfani la Ramnicu Valcea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.