Pericolul numarul 1 din tabara belgiana, portughezul Sergio Conceicao, va lipsi o luna din cauza unei accidentari si nu va evolua in returul de la Bucuresti.
Dupa 2-2 la Liege, Standard isi punea mari sperante in revenirea vedetei Sergio Conceicao, cel mai reusit transfer al gruparii belgiene in ultimii ani.

Mijlocasul portughez, ex-Lazio, Parma sau Inter, urma sa isi ispaseasca o suspendare de patru luni si jumatate, capatata in sezonul trecut, la un meci de cupa cu Zulte-Waregem, cind a fugarit un arbitru, si care a fost extinsa ulterior de FIFA la nivel global. El urma sa isi faca reintrarea in partida din acest week-end cu Genk, pentru ca, mai apoi, sa joace impotriva Stelei.

Conceicao s-a accidentat insa la antrenamente si a fost operat la meniscul genunchiului sting. Va absenta in consecinta o luna si va rata, implicit, returul cu Steaua, din turul III preliminar al Ligii Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.