Desi conducatorii Federatiei Romane de atletism spun ca delegatia noastra s-a indeplinit obiectivul prin cele doua medalii de bronz castigate la CE de la Goteborg, concursul din Suedia a adus delegatiei noastre un foarte modest loc 28.

Dintre cei 27 de sportivi aliniati de FR de Atletism la startul intrecerii, doar 13 au prins finalele si au fost obtinute doar doua medalii, ambele de bronz, prin Marian Oprea, la triplusalt, si Nicoleta Grasu, la aruncarea discului. Performanta Nicoletei poate fi catalogata drept o surpriza, avand in vedere ca atleta a facut o pauza de doi ani, dupa ce a nascut un baietel in 2003. Tot o surpriza placuta a fost si calificarea in finala, in premiera, a stafetei masculine de 4x400 de metri. Lotul Romaniei a resimtit din plin lipsa medaliatelor olimpice Ionela Tarlea si Maria Cioncan, ambele fiind accidentate. In aceste conditii, delegatia tarii noastre a obtinut doar locul 28 la CE, cea mai slaba clasare a Romaniei in istoria competitiei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.