Ieri, la pranz, lotul de tineret al Romaniei urma sa se reuneasca la Casa Fotbalului pentru a demara pregatirile partidei cu reprezentativa similara a Irlandei de Nord, contand pentru preliminariile CE Under 21 din 2007. Numai ca din cei 20 de jucatori convocati de selectionerul Emil Sandoi, doar sapte au fost prezenti la ora stabilita, si anume Romeo Surdu, Andrei Prepelita, Ovidiu Herea, George Florescu, Costin Curelea, Viorel Ferfelea si Dacian Varga. Restul selectionatilor urmau sa se alature lotului aseara, dupa incheierea meciurilor din etapa a 3-a a Ligii I.

In perspectiva jocului cu Irlanda de Nord, programat miercuri, de la ora 18.00, la Urziceni, antrenorul Emil Sandoi a declarat: "Actualul program ne dezavantajeaza, deoarece orice pas gresit poate fi fatal. Imi doresc foarte mult sa invingem Irlanda de Nord si vreau sa le transmit si jucatorilor dorinta de a face performanta, de a obtine calificarea la Europenele de tineret". Fata de precedentele preliminarii, UEFA a decis ca grupele de calificare sa aiba acum doar cate trei echipe, care vor juca doar doua meciuri, unul "acasa" si unul in deplasare. Castigatoarele grupelor vor disputa in octombrie o "dubla" intalnire pentru calificarea la CE de tineret, programat anul viitor in Olanda. Din grupa Romaniei mai face parte Germania, pe care "micii tricolori" o vor intalni pe 5 septembrie, in deplasare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.