Fabio Capello l-a pus pe Cristian Chivu in topul listei de mercato a lui Real Madrid. Romanul ar urma sa joace ca fundas stinga, urmind sa-l inlocuiasca pe Roberto Carlos. Pentru prima oara, AS Roma e dispusa sa se desparta de capitanul tricolorilor. Vicecampioana Italiei cere intre 15 si 20 de milioane de euro pentru roman

Cristi Chivu e tot mai aproape de un transfer la Real Madrid. Dupa mai multe tentative nereusite, madrilenii forteaza din nou in aceasta vara, la dorint a noului antrenor, Fabio Capello. Romanul e considerat o prioritate de italian gratie experient ei sale si versatilitatii.

La numai 25 de ani, Chivu are deja in cartea de vizita trei stagiuni petrecute la Ajax Amsterdam si inca trei sezoane in Serie A, la AS Roma. In plus, poate juca oricind in centrul apararii sau ca fundas stinga. Daca axul central e acoperit de Ramos si Cannavaro, partea stinga reprezinta o problema pentru galactici.

Roberto Carlos are sanse mici sa ramina mai mult de un sezon, iar tunarul Ashley Cole pare mai degraba tentat de o mutare la Chelsea. Presa italiana a anuntat ieri ca "fundasul giallorosso e prioritar pentru Capello". Tot italienii sustin, invocind surse din interiorul vicecampioanei Italiei, ca romanii sint dispusi sa renunte la Chivu, insa doar pentru o suma cuprinsa intre 15 si 20 de milioane de euro.

Mai mult, Spalletti se intereseaza deja de un inlocuitor, monitorizindu-l pe Gianluca Comotto, de la Ascoli. In schimb, spaniolii avanseaza alta varianta, Chivu fiind din nou in prim-plan. Cotidianul AS a scris ieri ca Fabio Capello i-a cerut directorului sportiv al madrilenilor, Predrag Mijatovici, un fundas central experimentat.

Italianul ar urma sa-l mute pe Sergio Ramos pe partea dreapta a defensivei, pozitie pe care evolueaza, cu succes, la nationala Spaniei. Roberto Carlos ar urma sa ramina si sa ocupe banda stinga, iar singurul central sigur de locul in prima echipa ar fi Cannavaro.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.