Au mai ramas doar trei saptamini pina la primul meci al nationalei in campania de calificare la Euro 2008, iar perspectivele sint ingrijoratoare. Asemenea antrenorilor de la echipele de club, selectionerul Victor Piturca se plinge ca lotul nu este suficient de valoros pentru a-i oferi solutii viabile, astfel ca incearca transferuri de senzatie la reprezentativa Romaniei. Astfel, in aceste zile, Piturca face tot posibilul pentru a putea acoperi partea stinga a defensivei noastre cu nigerianul Ifeanyi Emeghara, legitimat in prezent la Politehnica Timisoara. Selectionerul i-a cerut lui Mircea Sandu sa inceapa demersurile pentru naturalizarea fotbalistului african, fapt pe care l-a confirmat agentiei Reuters.

Emeghara are 22 de ani si a fost transferat de Poli de la Partizan Belgrad, contra sumei de 650.000 de dolari. El a jucat pentru Nigeria doar in nationala Under 17, asta neimpiedicindu-l sa evolueze in reprezentativa de seniori a unei alte tari. "Sint onorat ca Piturca se intereseaza de mine si ma voi gindi serios la acest lucru. Va fi dificil sa aleg, pentru ca visul meu este sa ajung intr-o zi sa joc pentru nationala Nigeriei", a declarat africanul pentru agentia Reuters.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.