Formatia elena AEK Atena a inaintat catre clubul FC National o oferta de 2,5 milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului Ovidiu Herea. Transferul "bancarului" s-ar putea definitiva, sambata, dupa partida FC National - Poli Iasi, la care grecii vor avea un trimis special pentru a-l monitoriza pe jucator.

Directorul sportiv al "bancarilor", Mihai Ionescu, a declarat ca echipa ce s-a clasat pe locul secund in campionatul Greciei din sezonul trecut va plati 1,5 milioane de euro la semnatura jucatorului, urmand ca celalalt milion sa fie platit esalonat, pe parcursul a doi ani. "AEK Atena a inaintat o oferta de 2,5 milioane de euro pentru achizitionarea lui Herea. Grecii vor plati 1,5 milioane de euro la semnatura, restul de bani urmand sa fie achitat in transe, pe durata a doi ani", a spus Mihai Ionescu.

Oficialul "bancar" a mentionat faptul ca Herea va fi monitorizat de un trimis al lui AEK Atena la partida pe care FC National o va sustine, sambata, de la ora 21.00, pe stadionul Cotroceni, impotriva formatiei Politehnica Iasi, in cadrul celei de-a treia etape a Ligii I. La finalul partidei, cele doua parti vor stabili ultimele date contractuale, sansele ca oficialii sa ajunga la un consens fiind foarte mari.

AEK Atena nu este prima formatie care doreste sa-l achizitioneze pe Ovidiu Herea, Steaua, Borussia Dortmund sau Poli Timisoara fiind cele mai importante grupari care au fost interesate de mijlocasul "bancar". Banatenii aproape ca au reusit sa semneze un contract cu Herea, dupa ce cluburile s-au inteles asupra transferului, insa jucatorul nu a fost de acord cu conditiile oferite de "alb-violeti".
Echipa de Champions League

Mijlocasul in varsta de 21 de ani a declarat ca AEK Atena se intereseaza de mai multa vreme de serviciile sale, iar un eventual transfer in campionatul Greciei ar insemna un pas mare pentru el, deoarece ar avea ocazia sa evolueze in grupele Ligii Campionilor. "Vreau sa ma duc la Atena. Stiu de interesul lor de mai mult timp. Sunt tanar si orice jucator isi doreste sa joace in grupele Ligii Campionilor", a spus Herea. "Bancarul" a precizat ca din punctul sau de vedere nu vor fi probleme la semnarea contractului cu formatia elena, asa cum s-a intamplat cu Poli Timisoara.

Vicecampioana Greciei, AEK Atena, este foarte aproape de a accede in grupele Ligii Campionilor, dupa ce in prima mansa a turului trei preliminar a invins, in deplasare, cu scorul de 2-1, vicecampioana Scotiei, Hearts of Midlothian. In cursul zilei de astazi, tehnicianul bancarilor, Marin Duna, va sustine o conferinta de presa, in vederea meciului de sambata cu Poli Iasi, iar alaturi de antrenor va fi invitat si mijlocasul Ovidiu Herea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.