Transfer. Clubul Juventus Torino a anuntat ca a acceptat sa il transfere pe internationalul suedez Zlatan Ibrahimovic la Internazionale Milano in schimbul sumei de 24,8 milioane de euro

Ibrahimovic, in varsta de 24 de ani, dorea sa plece de la Juventus, echipa la care evolua din 2004. "Juventus Torino a ajuns la un acord cu Internazionale Milano pentru cesiunea definitiva a drepturilor privind prestatiile sportive ale fotbalistului Zlatan Ibrahimovic pentru suma de 24,8 milioane de euro, platibila in trei ani", a anuntat clubul Juventus intr-un comunicat.

Eficace

Atacantul suedez a jucat in 70 de partide din prima liga italiana in ultimele doua sezoane si in 19 meciuri din Liga Campionilor, inscriind 26 de goluri. Presedintele gruparii din Torino, Giovanni Cobolli Gigli, afirmase, marti, ca daca Ibrahimovic va pleca, va ajunge la "cei care vor plati cel mai bine".

Exod juventin dupa retrogradare

Justitia sportiva italiana a decis, in 25 iulie, ca echipa Juventus Torino sa fie retrogradata in liga a doua italiana si sa fie penalizata cu 17 puncte in sezonul viitor, in urma apelului privind scandalul meciurilor trucate din Serie A. Dupa ce de la Juventus au plecat Fabio Cannavaro, Emerson (Real Madrid), Lilian Thuram, Gianluca Zambrotta (FC Barcelona) si Patrick Vieira (Internazionale Milano), conducerea gruparii italiene a afirmat ca nicio vedeta nu va mai parasi echipa torineza, in ciuda retrogradarii in Serie B. In ciuda acestor asigurari, Zlatan a ales Inter, iar mijlocasul Mauro Camoranesi a anuntat, prin impresarul sau, ca nu vrea sa joace in a doua liga, fiind dorit la Lyon.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.