Egalul de aseara a stirnit reactii diferite. Gigi Becali si Gica Hagi au parut foarte linistiti la final, spunind ca problema calificarii este in mare masura rezolvata. Numai veteranul Ienei s-a aratat dezamagit de unele aspecte din jocul Stelei, pentru el meciul retur fiind inca o confruntare decisiva. Fostul antrenor al trupei din Ghencea a fost cel mai precaut cu privire la dubla cu Standard.

Ienei ramine cel mai transant la capitolul declaratii. Fostul selectioner a spus dupa meciul de aseara: "Belgienii au jucat surprinzator de bine, avind in vedere ca au pierdut 11 jucatori si in locul lor au adus alti 9. V-am avertizat ca n-o sa avem un meci usor. Este o echipa care nu se bazeaza numai pe efort fizic, a aratat si un fotbal de calitate".

La rindul sau, Gica Hagi a tinut sa-l contrazica pe fostul sau antrenor, spunind ca "Standard are multe carente pe plan tehnic, dar sta foarte bine pe plan fizic". De asemenea, subiectul Carlos a stirnit controverse. "Carlos e un portar bun, dar la un portar se vede cel mai usor greseala", crede Hagi, in vreme ce Emeric Ienei a continuat sa-l intepe pe portughezul din poarta Stelei:

"Eu mi-am mai dat cu parerea despre Carlos si presa a denaturat spusele mele. Totusi, acum chiar nu ma tem sa afirm ca goalkeeperul nostru a gresit la ambele goluri".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a carui voce nu mai era la fel de joviala ca la inceputul meciului, crede totusi ca scorul egal cu Standard nu pune in pericol accederea in grupele Ligii: "2-2 e un scor de calificare. Am spus la inceput ca batem cu doi, trei la zero, doar nu era sa spun ca vom pierde. Sint multumit. Ne-am relaxat, atita tot. Dar la 2-1 am fost sigur ca baietii isi vor reveni".

Nici despre portarul Carlos, Gigi Becali nu a avut cuvinte foarte dure. "La al doilea gol putea si el sa faca ceva, dar la primul... ce era sa faca? Ne calificam. Doar n-o sa fim noi cei mai ghinionisti", a incheiat patronul Stelei.

DUMITRU DRAGOMIR (presedinte LPF): "2-2 e un rezultat de calificare. Lumea incepe sa ne respecte si asta s-a vazut la Ivanov. A condus bine un meci greu de arbitrat. Nu si-a permis sa greseasca"

Oli e ingrijorat

La conferinta de presa de dupa meci, Cosmin Olaroiu a declarat ca e multumit de rezultat, pentru ca si 0-0 e un scor calificabil. Totusi, el e ingrijorat de evolutia jucatorilor sai dupa marcarea primului gol. "La 1-0 s-a intimplat ceva ce trebuie reparat pe parcurs", a spus Oli.

Problemele sale sint amplificate de faptul ca Ghionea a primit un cartonas galben in prima repriza si va fi suspendat pentru meciul retur.

Apostolul Gigi

Ctitoriile lui Gigi Becali depasesc granitele Romaniei. El este pe cale de a transforma o catedrala catolica din Bruxelles intr-o biserica ortodoxa pentru romanii care traiesc acolo. Becali a hotarit sa finanteze restaurarea catedralei din Belgia pentru a avea alaturi sprijinul Divinitatii inca de la inceputul Ligii.

Belgienii trag nadejde

In tabara belgienilor, atmosfera de dupa meci era destul de apasatoare. Johan Boskamp a recunoscut ca scorul inregistrat aseara nu da mari sperante pentru calificare, insa partida de la Bucuresti va fi una plina de incrincenare. Belgienii au gasit si punctele slabe ale campioanei Romaniei. Acestea sint postul de portar si lipsa unui atacant.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.