La numai doua saptamini dupa ce a fost sanctionat in cadrul scandalului meciurilor trucate din fotbalul italian, clubul AC Milan a anuntat, in seara zilei de marti, pe site-ul oficial al gruparii, ca urmeaza sa se prezinte din nou in fata justitiei italiene, informeaza Gazzetta dello Sport. Clubul patronat de Silvio Berlusconi a precizat ca, de aceasta data, este acuzat ca nu l-ar fi denuntat pe unul dintre conducatorii sai, Leonardo Meani, implicat intr-un scandal de coruptie, legat de un meci din serie B, dintre Salernitana si Arezzo, jucat in sezonul 2004/2005.

La aflarea vestii, gruparea milaneza precizeaza ca faptele se refera la o partida din divizia secunda, iar comportamentul individual al lui Leonardo Meani nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu AC Milan. Gruparea antrenata de Carlo Ancelotti este una dintre cele patru care au fost sanctionate in urma scandalului meciurilor trucate din Il Calcio, alaturi de Juventus, Fiorentina si Lazio.

Milanezii au scapat cu cea mai usoara sanctiune, dupa ce au fost lasati de UEFA sa joace in turul III preliminar al Ligii Campionilor, iar penalizarea pentru sezonul 2006/2007 a fost redusa de la 15 puncte la doar 8. AC Milan este singurul club multumit de sanctiunile pe care le-a primit, iar din acest motiv nu a depus niciun fel de recurs, asa cum au procedat Juventus, Lazio si Fiorentina.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.