In aceasta seara, de la ora 21.00, in direct la TVR 1, Dinamo da piept cu Beitar Ierusalim in prima mansa din turul doi preliminar al Cupei UEFA. Alb-rosii vor miza pe atac, dorind sa rezolve calificarea inca din primul meci. Desi nu cunoaste prea multe despre formatia israeliana, care este antrenata de fostul mare fotbalist argentinian Osvaldo Ardiles, Mircea Rednic este convins ca elevii sai pot ajunge pe "tabloul principal" al Cupei UEFA.

"Va fi un meci foarte dificil, cu o echipa pe care nu o cunoastem prea bine. Ei au apucat sa ne vada in doua jocuri oficiale. Am o caseta cu ei, deci avem informatii. O echipa cu un mijloc foarte bun, au doi atacanti, unul de viteza si un pivot, dar noi suntem Dinamo si vreau sa ne impunem jocul. Avem mai multa experienta in cupele europene. Am echipa cu care pot sa merg mai departe", a spus Rednic.

Acesta intentioneaza sa-l trimita in prima formatie pe tanarul Adrian Ropotan, care ar urma sa-l inlocuiasca pe accidentatul Margaritescu. "Ropotan s-ar putea sa joace, tinand cont de accidentarea lui Margaritescu. Nu-l pot folosi pe Leo Lerinc deoarece, daca ar juca mai prost, presa l-ar desfiinta", a completat "Puriul". Pentru acest meci, antrenorul intentioneaza sa utilizeze un trio ofensiv, format din Danciulescu, Niculescu si Ganea, pentru a rezolva astfel calificarea inca de la Bucuresti.

"Este un meci foarte important, pentru ca nu ne putem permite sa ne oprim in aceasta faza a competitiei. Este o echipa mai buna decat Hibernians, nu avem niciun motiv sa o subestimam, dar cred ca vom juca mai bine decat in meciul cu Pandurii", este si opinia atacantului Ionel Ganea. Fotbalistul s-a aratat incantat de faptul ca Dinamo nu va trebui sa dispute returul in Israel. Partida din aceasta seara va fi arbitrata de o brigada din Ucraina, avandu-l la centru pe Vitali Godulian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.