Vasili Hamutovski, portar la echipa rusa de prima liga Tom Tomsk, intentioneaza sa-si incheie cariera in Ghencea si sa-si cumpere o vila in Bucuresti in valoare de un milion de euro

ATAC: Salut, Vasili, te deran-jam, de la cotidianul ATAC din Romania. Cum o duci la Tomsk?

VASILI HAMUTOVSKI: Ooooo! Romania (pronunta cuvantul cu accent tipic rusesc). E bine, ma bucur ca m-ati sunat. Joc tot timpul titular, cel putin in ultimele trei meciuri, cu Lokomotiv, Kazan si Rubin, am primit doar un gol. Suntem pe sase si luptam pentru un loc in Cupa UEFA.

Nu ti-e dor de Romania?

Mi-e dor foarte mult de Steaua, de Romania, de Bucuresti. Romanii au ramas in inima mea, dupa perioada pe care am petrecut- o la Steaua. Sper ca macar o data in viata sa mai joc la Steaua. Cand imi va expira contractul cu Tomsk, as dori, daca se poate, sa ma intorc la Steaua. Dar, pana atunci, mai am de stat aici un an si jumatate. Cine stie ce va mai fi in viata noastra. La sfarsitul carierei mele de jucator, intentionez sa revin in Romania, impreuna cu familia, sa ma plimb prin Bucuresti si prin alte orase din tara. Sa merg la munte. Romania e o tara foarte frumoasa.

Te-ai gandit sa te stabilesti definitiv in Bucuresti?

Pai, mai e timp. Pot spune ca m-am gandit sa-mi iau o casa in Bucuresti. Am vorbit si cu sotia mea, si a fost de acord. Daca voi gasi o casa pe placul meu, pot da un milion de euro. Sunt dispus sa dau acesti bani, ca sa ma mut in Bucuresti.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.