Gaselnita. Echipa campioana incearca sa obtina gratis semnatura mijlocasului de 24 ani, speculand o problema contractuala a acestuia cu Politehnica Timisoara

Faptele sunt simple. Poli Timisoara s-a transformat la inceputul acestui an din societate non-profit in societate pe actiuni. Ovidiu Petre are semnata o conventie de munca pana in 2008 cu vechea forma de organizare a clubului. Aflat in convalescenta, dupa o dificila operatie la genunchi, fotbalistul nu mai vrea sa-si puna semnatura pe contractul cu noua societate. Speculand momentul favorabil, Steaua intentioneaza sa-l transfere fara a plati vreun ban timisorenilor. Ovidiu Petre a fost cumparat de Poli in 2005 de la Galatasaray. In acea vreme, antrenor la Politehnica era Cosmin Olaroiu, actualul tehnician al Stelei si mentor al tanarului international. Marian Iancu a facut scandal la auzul vestii si il acuza pe Mihai Stoica, manager general al Stelei, de "jocuri perverse si murdare".

Vor sa-si recupereze cheltuielile

Zilele lui Ovidiu Petre in Timisoara sunt, chiar si asa, numarate. Oficialii timisoreni nu mai sunt dispusi sa pastreze in lot un fotbalist care, conform spuselor lor, "este imbracat in tricou violet, dar viseaza la unul ros-albastru". Poli Timisoara intentioneaza sa-l vanda pe Ovidiu Petre lui Gigi Becali contra sumei de 680.000 euro, adica exact banii cheltuiti cu salariul si achizitionarea sa, din ianuarie 2005 si pana in prezent.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.