Federatia a prins curaj dupa retrogradarea Sportului Studentesc. Primul esalon va ramine cu doar 17 echipe in trei saptamini in cazul in care Jiul Petrosani nu isi va achita datoriile

Jiul nu e inca sigura de locul in Liga 1, in ciuda celor doua meciuri disputate in sezonul 2006/2007. Conducerea Comisiei de Licentiere din cadrul FRF a anuntat ieri ca echipei ii va fi retrasa licenta de joc in primul esalon in cazul in care Alin Simota nu va plati datoriile clubului in termen de trei saptamini.

"Le-am trimis o hirtie prin care i-am avertizat ca trebuie sa isi respecte angajamentele si sa vireze banii, pina pe 31 august, in contul Directiei Finantelor Publice Petrosani. Pina pe 4 septembrie vom astepta documentele care sa ateste aceasta plata, in caz contrar urmind sa solicitam ridicarea licentei Jiului, campionatul urmind sa continue cu doar 17 echipe", a avertizat ieri Viorel Duru, presedintele Comisiei de Licentiere din cadrul FRF.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.