Cei doi internationali si-au dat acordul pentru a juca la gruparea banateana, urmand sa se alature lotului in cantonamentul din Cipru
Cosmin Olaroiu a anuntat, la plecarea lui "Poli" AEK Timisoara in turneul de pregatire din Cipru, ca fostul presedinte Anton Dobos, actual consilier al clubului, l-a convins pe Viorel Moldovan sa joace la echipa timisoreana. "Viorel Moldovan si Cosmin Contra, acesta din urma daca are acceptul clubului, vin in Cipru", a spus Olaroiu. La intrebarea cum l-a convins pe Moldovan sa vina la Timisoara, desi jucatorul a anuntat recent ca se retrage, Olaroiu a raspuns: "Secret. Toni Dobos a discutat cu el". "Toni mi-a spus ca nu ma voi mai intalni cu anii astia si are dreptate. Familia va ramane la Geneva pana la vara, perioada in care si eu va trebui sa ma reacomodez cu fotbalul din Romania", a spus Moldovan.

Acesta spera sa gaseasca intelegere la Servette Geneva, club declarat falimentar, pentru a pleca liber de contract. "M-a consumat mult aceasta situatie si nu dorm de patru nopti. Acum sper ca ei sa ma inteleaga si sa ma lase sa plec", a adaugat Moldovan. Marin Anton, consilierul lui "Balkan Petroleum", care a preluat "Poli" AEK Timisoara, a declarat marti seara, la o emisiune televizata, ca investitia in fotbalul banatean este una pe termen lung. Anton a confirmat, in cadrul aceleiasi emisiuni, ca Viorel Moldovan si-a dat acordul de a veni la Timisoara. "Iata, Moldovan s-a retras, iar noi l-am convins sa revina, acum, la Timisoara. I-am si trimis biletul de avion si se va prezenta miercuri la echipa, in Cipru. De asemenea, in ce ne priveste, venirea lui Cosmin Contra este rezolvata in proportie de 90 la suta, singura problema este intelegerea lui cu presedintele lui Atletico Madrid, cu care va avea o discutie miercuri", a spus Anton. In ce priveste obiectivul imediat al formatiei banatene, Anton a declarat ca in acest sezon se doreste salvarea de la retrogradare: "Olaroiu este un antrenor foarte bun, dar nu poate face minuni, iar toti specialistii sunt de acord ca o echipa competitiva la nivelul Romaniei, care sa se bata cu granzii din Bucuresti, si la nivel international se formeaza in circa patru ani. Noi asta ne propunem". In acest intersezon, "Poli" AEK Timisoara a facut cele mai spectaculoase transferuri din fotbalul romanesc: antrenorul Cosmin Olaroiu, Caramarin, Gigel Coman, Marius Popa, Olah si Canu de la FC National, Ovidiu Petre de la Galatasaray, Balauru, Paleacu si A. Dumitru de la Apulum, si Naidin de la Dinamo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.