Indecizie. Ieri dimineata, Claudiu Niculescu era dat ca jucator al Politehnicii Timisoara. Transferul includea trecerea lui Mansour la Dinamo si o suma de bani care i-ar fi revenit lui Gigi Netoiu, fost actionar al clubului si coproprietar al jucatorului

Povestea plecarii lui Clau-gol la Poli Timisoara s-a terminat cu happy-end pentru fanii "cainilor". Actionarii au dat asigurari ca atacantul nu pleaca la dusmanul din Banat. Niculescu a fost titular in meciul cu gorjenii si, mai mult, a marcat unicul gol. Realitatea era insa cu totul alta. Inca dinainte ca Rednic sa vina antrenor la Dinamo, se vorbea despre o lista cu jucatori neagreati. Doi dintre ei, Alexa si Grigorie, au plecat deja. Claudiu Niculescu este al treilea. Intamplator sau nu, acestia au relatii contractuale cu fostul actionar al "alb-rosilor", Gigi Netoiu.

Scanteia din Cotroceni

Decizia Puriului, de a-l lasa pe banca la meciul din Cotroceni, a fost doar scanteia care a aprins focul. Inaintea partidei cu Pandurii Targu-Jiu, Niculescu trebuia sa fie capitan, in absenta lui Ionel Danciulescu. Banderola a fost purtata insa de Andrei Margaritescu, al treilea pe acesta lista. "Claudiu mi-a spus ca nu poate accepta sa fie capitan din moment ce in prima etapa a fost doar rezerva", a incercat sa explice Mircea Rednic. "Atat eu, cat si conducerea am declarat ca nu vrem sa renutam la serviciile lui, dar daca Niculescu vrea sa plece nu-l putem tine cu forta", a adaugat Puriul.

Mai mult, dupa ce a marcat golul din minutul 59, "varful" lui Dinamo s-a bucurat retinut si a aratat cu degetul spre banca, iar la final a plecat in tromba spre casa, refuzand dialogul cu presa.

Borcea este director general

Numirea lui Cristian Borcea in functia de director general la Dinamo a blocat pentru moment plecarea lui Niculescu la Politehnica. Ieri, intre orele 10.00 si 16.00, atacantul a fost jucatorul banatenilor, fiindu-i fixat si salariul, adica 150.000 euro pe an plus primele de obiectiv. Dupa-amiaza a fost insa hotaratoare. Nicolae Badea si Cristian Borcea au anuntat ca transferul nu se va efectua cel putin pana in iarna, Netoiu urmand a fi despagubit din alte fonduri decat cele provenite de la Politehnica Timisoara.

Diana Munteanu, motivul despartirii

In afara de motive legate de fotbal, despartirea dintre Claudiu Niculescu si Dinamo s-ar fi bazat si pe motive sentimentale. Atacantul s-a suparat foarte tare cand a auzit ca la partida din Cotroceni, din etapa inaugurala, iubita sa, Diana Munteanu, a fost jignita si injurata de unii suporteri ai "cainilor". Fanii i-au reprosat vedetei MTV ca, de cand este impreuna cu Niculescu, evolutiile acestuia sunt foarte slabe.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.