Atacantul Fiorentinei a inscris doua goluri in meciul amical cistigat de formatia viola contra celor de la Figline, scor 8-1. Mutu, care a marcat in minutele 2 si 34, a fost titular, el fiind schimbat la pauza cu Reginaldo. Portarul Bogdan Lobont a fost rezerva si a intrat in minutul 46, in locul francezului Frey. Celelalte goluri ale Fiorentinei au fost inscrise de Pazzini (49), Kroldrup (55), Lepiller (57), Reginaldo (73), Montolivo (81-penalty, 86).

Chivu a fost invins in Germania

Echipa din capitala Italiei a pierdut, simbata, 0-1, meciul amical sustinut in compania nemtilor de la Hamburg. Unicul gol al meciului disputat pe AOL Arena a fost marcat de Lauth, in minutul 13. Internationalul roman a fost titular, fiind inlocuit in minutul 46 cu francezul Phillippe Mexes.

A debutat Tamas

Fundasul Gabriel Tamas a debutat la formatia Celta Vigo, intr-un meci amical disputat in compania formatiei Boavista Porto, incheiat la egalitate, scor 1-1. Meciul s-a disputat la Porto, cu ocazia implinirii a 103 ani de existenta a clubului Boavista. Fostul dinamovist a intrat in teren in minutul 46, in locul argentinianului Lequi. Golurile au fost marcate de Cannobio, in minutul 39, pentru Celta, respectiv Linz, in minutul 62, pentru Boavista.

Contra, integralist

Internationalul roman a fost integralist in meciul amical pe care formatia sa l-a terminat la egalitate, 0-0, in compania echipei germane Bayer Leverkusen. Cotidianul Marca a apreciat ca spaniolii au fost mult mai ofensivi, insa nu au reusit sa concretizeze ocaziile avute. Getafe isi va prezenta pe 21 august lotul cu care va aborda noul sezon, cind va sustine si un meci contra lui Empoli.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.