Copos a divulgat planul lui Vasile Siman.

La finalul meciului cu Jiul, Razvan Lucescu a fost intrebat daca si-l doreste pe Mazilu. "Este problema conducerii", s-a rezumat antrenorul sa spuna. Atacantul Sportului este o prioritate pentru Copos, patronul giulestenilor sperind sa-l convinga pe finul sau, Vasile Siman, sa reduca din pretentiile financiare, cifrate la 2,5 milioane de euro.

Ieri, Siman se afla la mare alaturi de Copos, in momentul in care a fost sunat de Sport Total. Dialogul care a urmat a dezlegat misterul transferului lui Mazilu, fostul vicepremier avind o interventie prin care a confirmat ca atacantul va ajunge in Giulesti.

Sport Total: Domnule Siman, ce ne puteti spune despre vinzarile de jucatori de la Sportul?
Vasile Siman: Nu am inca nici o pista sigura si ma abtin sa fac declaratii despre un viitor transfer. Deocamdata, nu am nimic cert si nu vreau sa se faca speculatii.

Dar despre Mazilu?

Nu stiu inca unde va fi transferat. George Copos (aflat linga el, striga): La Rapid, acolo va pleca Mazilu, ce sa mai discutam! Vasile Siman (catre Copos): Haideti, domnule presedinte!

Apoi a inchis telefonul.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.