Elevii lui Mircea Rednic au avut ceva emotii in fata unei echipe care a venit in Stefan cel Mare cu gindul clar exprimat de a nu se face de ris. Ciinii si-au facut cu greu loc spre poarta lui Guso, salvarea venind de la Claudiu Niculescu, omul care a tinut sa demonstreze ca nu merita sa stea pe banca. Desi rateaza mult, Dinamo se organizeaza mai bine in aparare.

Cu Niculescu printre titulari, dar fara capitanul Danciulescu, accidentat, si cu neozeelandezul Glenn Moss invitat sa testeze comoditatea noilor banci de rezerve instalate pe arena din Stefan cel Mare, Dinamo a inceput prost meciul cu Pandurii Tirgu-Jiu. In debutul partidei, Margaritescu incearca sa inscrie cu un sut din afara careului si sa cistige cei 1.000 de dolari promisi de Mircea Rednic pentru o astfel de reusita, insa are o executie care nu merita nici macar 1.000 de lei vechi.

Oltenilor lui Neagoe le convine de minune desfasurarea ostilitatilor, si, dupa ce Niculescu il intinde pe Guso cu un sut marca inregistrata de la 20 de metri, pandurii intra la vestiare animati de oportunitatea unei remize nesperate. Cliseul cu alb-rosiii care ies mai determinati de la cabine e inevitabil si Margaritescu mai atenteaza o data la conturile in valuta ale antrenorului sau, de aceasta data fiind mult mai aproape de reusita.

Rednic face prima schimbare, si Claudiu Niculescu priveste cu ingrijorare spre arbitrul de rezerva, amintindu-si de episodul National, insa rasufla usurat. Iese Tames. Atacantul curtat de Poli Timisoara nu vrea sa mai treaca prin astfel de emotii si se pune pe aceleasi coordonate cu glezna lui Catalin Munteanu, care centreaza perfect. Niculescu se inalta si deschide scorul cu o lovitura de cap in care a pus parca toata tensiunea acumulata in ultima vreme.

Danciulescu, menajat

Dupa ce Claudiu Niculescu a stat pe banca de rezerve etapa trecuta in Cotroceni, aseara a fost rindul lui Danciulescu. Atacantul dinamovist a simtit dureri usoare la genunchiul sting, la antrenamentul de simbata. Astfel, Rednic a dorit sa il menajeze pentru turul cu Beitar din Cupa UEFA.

Gaev s-a speriat

Portarul bielorus Vladimir Gaev va veni la antrenamentele lui Dinamo in cursul acestei saptamini. El a parasit echipa inainte de finalul campionatului trecut, cind s-a prezentat la lotul national al tarii sale. Atunci, goalkeeper-ul nu s-a mai intors in Groapa pentru ultimele etape ale returului Diviziei A, desi contractul cu Dinamo expira in decembrie 2006.

Dorind sa ii creeze concurenta pe post lui Glen Moss, oficialii ciinilor l-au anuntat pe Gaev ca, in cazul in care nu revine, va fi suspendat doi ani, pentru ca a plecat fara acordul clubului cu care se afla inca sub contract.

Ze Kalanga joaca in UEFA

Problemele angolezului Ze Kalanga referitoare la intirzierea cartii verzi au luat sfirsit. In cursul zilei de azi, jucatorul urmeaza sa fie inregistrat la Liga Profesionista de Fotbal. Astfel, proaspatul mijlocas dinamovist va putea fi folosit in meciul din Cupa UEFA contra israelienilor de la Beitar Ierusalim. Tergiversarea situatiei lui Ze Kalanga a fost cauzata de oficialii fostei echipe a angolezului, Deportivo Saprissa, care au avut suspiciuni cu privire la suma reala a transferului sau.

Niculescu ramine!

"Poli se vrea satelitul nostru, dar nu e decit un meteorit"

Pleaca Niculescu sau nu la Timisoara? Aceasta este intrebarea care ii framinta pe suporteri. Misterul a fost dezlegat de un actionar dinamovist, care a confirmat interesul pe care "o anumita persoana" il are pentru transferul atacantului pe Bega, aluzia fiind facuta la adresa lui Gigi Netoiu: "Din pacate, exista un domn care tine neaparat ca atacantul sa mearga la Timisoara, insa acest lucru nu este posibil, deoarece atit noi, cit si fotbalistul nu dorim asta".

Poli Timisoara a facut o oferta de aproximativ 700.000 de dolari pentru Clau-gol, garantindu-i un salariu de 170.000 de dolari. "In ciuda rivalitatii dintre Timisoara si Dinamo, se pare ca Poli tinde sa devina un alt Dinamo 2. Dupa ce au luat mai multi jucatori de la noi, vor sa-l transfere si pe Claudiu. Asta demonstreaza ca vor sa fie neaparat satelitul lui Dinamo, insa, din pacate pentru ei, e imposibil, si vor ramine doar un meteorit", a incheiat actionarul


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.