In ultima etapa a sezonului trecut, la Petrosani a fost razboi. In urma acelui meci, Daniel Coman, cel mai bun portar din tara, dupa cum este considerat de specialisti, a fost suspendat. Acum revine intre buturi si vrea sa arate ca Rapid nu este o formatie usor de batut, asa cum sustin cei de la Jiul. Portarul dezminte ca ar fi evoluat cu infiltratii in meciul tur cu Sliema, din Cupa UEFA.

Sport Total: Simbata vei debuta in acest sezon din Liga I. Cum a fost in tribuna?

Daniel Coman: Greu, foarte greu. Nu e nimic mai dificil pentru un jucator decit sa stea pe margine din cauza unei accidentari sau a unei suspendari. Dar, eu sint bucuros ca revin si ca pot sa-mi ajut echipa. Sper sa cistigam.

Apropo de accidentari, s-a spus ca la meciul cu Sliema ai jucat cu infiltratii. Mai ai probleme?

Nu e adevarat. Nu am avut nimic atunci. Au fost doar niste zvonuri.

Se spune ca atunci cind lipsesti, poarta Rapidului e descoperita.

Eu nu sint de acord cu aceasta afirmatie. Echipa nu sta doar in Coman. Ceilalti doi portari au un potential foarte bun, dar platesc tribut tineretii lor. Sint sigur ca ambii vor ajunge jucatori de valoare in citiva ani.

Urmeaza meciul cu Jiul. E o ocazie de razbunare pentru voi?

Nu neaparat. Pe noi ne intereseaza doar victoria si sa le demonstra m ca Rapidul nu e o echipa asa de usor de batut, cum au spus ei. Nu conteaza daca o sa ii invingem la scor sau doar cu 1-0, important e sa ii batem.

Suporterii giulesteni si-au exprimat bucuria vizavi de revenirea ta.

Le multumesc foarte mult ca ma apreciaza si sper sa nu ii dezamagesc. Si eu ma bucur la fel de mult ca si ei ca o sa joc din nou.

Marian Ionita (n.r. - antrenorul cu portarii) a jucat impotriva lui FK Sarajevo in 1982. V-a spus ceva despre acel meci?

Da, ne-a zis ca au un public foarte patimas si ca Sarajevo avea o echipa puternica atunci. Dar, intre timp, lucrurile s-au schimbat si FK nu mai e trupa de atunci. Cu toate acestea, trebuie sa tratam meciul cu mare seriozitate.

Constantin mai asteapta

Ultimul meci dintre Rapid si Jiul s-a lasat cu cinci giulesteni suspendati. Dintre acestia, doar Marius Constantin mai are de stat un meci, intrucit sanctiunea primita de el a fost cea mai drastica, trei etape de suspendare. Ceilalti patru si-au ispasit pedepsele, Maftei si Romeo Stancu lipsind un meci, iar Dani Coman, doua. Cel de-al cincilea jucator este Daniel Niculae, care insa a plecat din campionatul intern. Altfel, Viorel Moldovan a efectuat ieri dimineata vizita medicala.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.