Directorul general al scuderiei Renault a aflat despre maladie la un control de rutina. Marcat de experienta, eternul burlac a decis sa se casatoreasca

"Ma credeam nemuritor", si-a inceput confesiunea Flavio Briatore intr-un interviu acordat saptaminalului italian "A". Bossul de la Renault a suferit recent o interventie chirurgicala pentru extirparea unei tumori canceroase la un rinichi. In timpul convalescentei, el a realizat ca cel putin 15 la suta din viata sa precedenta a fost "superfluu" si anunta ca aceasta maladie il va determina "sa-si schimbe viata".

Casatorie cu o dansatoare

Multimilionarul italian, colectionar de flirturi celebre precum cel cu top-modelul Naomi Campbell, povesteste ca diagnosticul de cancer la rinichiul sting i-a fost pus in cursul unui examen medical de rutina, in timpul Marelui Premiu de la Indianapolis. "Vreau sa consacru mai mult timp pentru mine si pentru cei care pot avea nevoie de mine", afirma patronul scuderiei franceze, incheindu-si discursul cu un sfat pentru cititori: "Nu vreau sa strig decit un singur lucru: nu uitati sa va faceti propriul control medical, pentru ca al meu mi-a salvat viata".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.