Actionarii Rapidului isi fac de lucru si tin sedinte. Rezultatul? Inca nu e facut auditul financiar al clubului. Jean Valvis spune ca George Copos se opune. Patronul din Grant declara ca nu are rost sa dea bani cand poate sa-l faca gratis cu ajutorul ANAF, organism finantat din bani publici. La finalul Adunarii Generale a AFC Rapid, Jean Valvis, ultimul "cal troian" din fieful lui George Copos, a declarat ca fostul vicepremier doreste ca datoriile clubului sa fie platite de noii actionari ai Rapid SA.

"Spre marea mea surprindere, s-a luat decizia sa nu se mai faca auditul. Nu vom sti niciodata cati bani a bagat la Rapid domnul Copos. si nu vom afla nici cat este datoria pe care clubul o are fata de firmele sale. Pe 3 iulie, numai dobanzile erau de 700.000 de euro. Daca AFC nu-si achita aceste datorii, vor fi platite de Rapid SA. Practic, ele vor fi platite de noii actionari", a spus Valvis. "Nu vom afla niciodata adevarul, daca cineva a bagat sau a luat bani de la Rapid, pentru ca domnul Copos nu vrea sa discute de datorii", a continuat bossul LaDorna, care a fost invitat la sedinta cu toate ca fusese scos din structura actionariatului.

"Sunt multumit ca, dupa ce am fost scos irevocabil din structurile Rapidului, acum, sunt chemat la sedinte", a spus ironic Valvis. "Este falsa afirmatia ca AG a AFC Rapid a decis neefectuarea auditului anuntat in luna martie.

Auditul financiar este o necesitate, dar ea nu justifica efectuarea verificarilor de catre o societate internationala sustinuta de domnul Valvis, care solicita aproximativ 100.000 de euro. S-a cerut efectuarea unui control de fond, pentru ultimii cinci ani, de catre institutiile statului abilitate sa stabileasca cu exactitate datoriile catre buget", se arata intr-un comunicat al Rapidului, in care se adauga ca patronul Copos a spus membrilor AFC Rapid ca in primul semestru al anului 2006 s-au achitat la buget 1,8 milioane de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.