Marius Lacatus a mai pus mana pe un jucator cu experienta internationala. Dupa ce UTA a reusit sa-si asigure serviciile lui Bogdan Mara, liber de contract, aradenii s-au inteles si cu Iulian Miu, care si-a reziliat contractul cu gruparea turca Bursaspor
Interesant este ca fundasul central, in varsta de 29 de ani, a fost coleg de echipa cu "Fiara" la Steaua, evoluand chiar impreuna in mai multe meciuri. Primul joc in Liga I pentru Iulian Miu va fi chiar impotriva campioanei, pana atunci jucatorul punandu-se la punct cu pregatirea fizica. La Arad mai este asteptat si ghanezul Emanuel Osei, care in Romania a mai jucat la rivala de-o viata a formatiei de pe Mures, Poli Timisoara. In asteptarea africanului care nu reuseste sa ajunga la Arad, conducatorii UTA au decis sa-l transfere pe mijlocasul Cristian Munteanu, de la Matav Sopron, jucator dorit de mai multa vreme de "Batrana Doamna".

Odata cu aducerea la echipa a celor doi jucatori, Marius Lacatus va acoperi doua din posturile deficitare din echipa, cele de fundas central si, respectiv, inchizator. In prima etapa, UTA a remizat (1-1) pe teren propriu in fata Farului Constanta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.