Dupa ce Federatia Romana de Fotbal a retrogradat Sportul Studentesc in Liga a II-a, clubul din Regie a atacat ieri, la Lausanne, decizia FRF. Intre timp, finantatorul Vasile Siman si-a anuntat jucatorii ca ii va lasa sa plece de la echipa, in functie de ofertele pe care le vor avea din tara sau din strainatate

Finantatorul clubului Sportul, Vasile Siman, a spus ca toata echipa studentilor se afla pe lista de transferuri si este dispus sa negocieze pentru fiecare jucator in parte, daca vor exista oferte concrete. Siman a mai declarat ca, inainte de orice posibil transfer, va consulta si parerea fotbalis- tilor sai.

"In acest moment, toti jucatorii Sportului se afla pe lista de transferuri. In capul listei este Mazilu, pentru care sintem in tratative atit cu echipe din tara, cit si din afara. In momentul perfecta rii unei intelegeri voi tine cont si de parerea fotbalistului", a spus patronul studentilor.

Acesta nu concepe sa devina ac- tionar la Rapid in schimbul ceda rii unor jucatori: "Varianta propusa de Jean Valvis sa fuziona m cu Rapid nu ne intereseaza si nici nu au avut loc astfel de discutii".

In alta ordine de idei, Siman a mai spus si ca ieri a inaintat o plingere la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, in care va da in judecata Federatia Rom< na de Fotbal pentru nedreptatea comisa. "Am facut demersurile necesare la Lausanne, pentru a ne apara drepturile care ne-au fost incalcate de FRF", a declarat Siman.

Si Multescu vrea studenti

El e cu ochii pe fostii elevi Tehnicianul vasluienilor, Gheorghe Multescu, s-a declarat interesat de unii jucatori ai fostei sale echipe, Sportul Studentesc. "Normal ca imi doresc sa aduc la Vaslui fotbalis ti de-acolo. Am lucrat atita timp cu ei si ii cunosc foarte bine", a declarat antrenorul. Totusi, Gigi Multescu pare dispus sa mai astepte un timp pina cind patronul Vasile Siman isi va rezolva problemele si apoi va lua legatura cu acesta. (Ionut Brindusa)


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.