Cea mai titrata canotoare a Romaniei si a lumii, Elisabeta Lipa, ar putea produce o surpriza de proportii, prin participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing

Desi a declarat ca nu va mai pune piciorul in barca intr-o competitie oficiala pana cand canotajul romanesc nu va avea o pista olimpica, Uta, asa cum e alintata de prieteni, nu a renuntat la pregatire. In afara de alergari pe stadionul Dinamo, cea declarata canotoarea secolului urmeaza un program special pentru intretinerea muschilor, recomandat de dr. Mirela Miertoiu de la Cabinetul Dr. MEstetic. "La cat de bun specialist e doamna doctor si cum iti remodeleaza corpul aparatele astea, poate ajung la vreun concurs de Miss, nu in barca de 8+1", a declarat jovial canotoarea.

APARATE

Obisnuita cu antrenamentele grele din Snagov, Uta a descoperit, surprinsa, ca se poate folosi de aparate care suplinesc efortul si actioneaza exact acolo unde e nevoie. "Daca toate sedintele de pregatire ar fi fost asa, eram boboci de fete acum, nu mai stateam in soare si nu mai aveam riduri la ochi", a ras ea. Chiar daca nu a recunoscut oficial ca o tenteaza ideea ajungerii in Japonia, Elisabeta Lipa inca mai spera ca va vedea loturile de canotaj antrenandu-se pe o pista olimpica: "Lumea care ma vede alergand pe Dinamo ma intreaba daca ma pregatesc pentru Beijing. Le raspund la fel, ca da, daca mi se respecta conditia pusa. Nu imi e frica de competitie, si cred ca as mai face fata fara probleme. Eu sunt obisnuita cu munca".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.