In primul derbi al campionatului, Poli Timisoara si Steaua au incheiat la egalitate, scor 0-0, un meci de calitate, jucat pe muchie de cutit in fata a 32.000 de spectatori

Liga 1 si-a consumat primul derbi la Timisoara, acolo unde Poli si campioana Steaua au oferit un spectacol de calitate. Sorin Cartu si Cosmin Olaroiu, doi antrenori cu simpatii italiene, au optat pentru un joc deschis si aprig, pe masura pretentiilor europene ale celor doua formatii. Cei 32.000 de fani timisoreni au pregatit o atmosfera infernala pentru oaspeti, pe care i-au primit cu un cor de fluieraturi la intrarea pe teren. Singurul stelist care a scapat de huiduieli a fost Banel Nicolita, fostul jucator al lui Poli, care in sezonul trecut a scapat Timisoara de suspendare dupa ce nu a recunoscut scandarile rasiste ale fanilor polisti.

De huiduieli copioase a avut parte si brigada de arbitri, dar centralul Sorin Corpodean le-a raspuns fanilor cu aplauze. In lipsa galeriei timisorene, care s-a autosuspendat din cauza atitudinii conducerii clubului, cei aproximativ 500 de fani stelisti au castigat razboiul mesajelor. "Voi, anti-Bucuresti, cand sunteti frati cu lautarii din Giulesti?", era scris pe unul dintre bannerele galeriei ros-albastre. Poli a inceput mai bine meciul, Gigel Bucur si Grigorie ratand din pozitii bune.

Replica Stelei a venit prin Dica, stelistul intinzandu-l serios pe portarul Popa, cu un sut de la distanta. Repriza a doua a pastrat ritmul alert, iar Mansour a fost aproape de gol dupa o greseala a lui Goian, dar portughezul Carlos a salvat Steaua de la gol. Campioana putea pleca de la Timisoara cu toate cele trei puncte, dupa ce in minutul 83 lovitura de cap a lui Nicolita a lovit bara.

"Sunt cateva lucruri in neregula la Poli"

Chiar daca Poli a jucat bine, patronul Marian Iancu s-a declarat nemultumit: "Sunt cateva lucruri in neregula la Poli, pe care le-ati vazut si voi. Nu am reusit sa le rezolvam. Sunt si multumit, si nemultumit, nu pot fi multumit atat timp cat nu am castigat", a declarat bossul lui Poli.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.