Universitatea Craiova a revenit in prima liga a campionatului Romaniei, intr-un meci cu FC Vaslui disputat pe stadionul "Ion Oblemenco" din Banie. Din pacate pentru fanii olteni, rezultatul nu a fost cel asteptat, tabela indicand 0-0 dupa ultimul fluier al centralului bucurestean Alexandru Tudor.

Nivelul la care s-au ridicat cele doua formatii abia daca atinge pragul ligii secunde, insa motivul principal pentru lipsa spectacolului ar putea fi caldura infernala care se inregistra la ora meciului. Cei aproximativ 4.000 de fani au fost nevoiti sa suporte o temperatura de peste 40 de grade Celsius si probabil mai bine alegeau sa-si petreaca dupa-amiaza la un strand.

La tribuna oficiala, patronul "juvetilor", Adrian Mititelu, ferit de razele soarelui, a prelungit perioada in care Craiova isi va arata adevarata valoare. "Din pacate, am inceput cu stangul campionatul. Am gresit foarte mult, posibile explicatii fiind caldura si tracul debutului. Puteam sa si pierdem, insa eu nu mi-am pierdut increderea in echipa. Mergem la Bucuresti sa nu ne facem de ras pe terenul Stelei. In 6-7 etape ne vom reveni", a declarat Mititelu.

Noul antrenor al vasluienilor, Gigi Multescu, s-a plans si el de caldura din Banie si i-a felicitat pe jucatori pentru ca au rezistat toata partida. "Copiii au murit pe teren si vreau sa-i felicit ca s-au luptat pana in ultima clipa pe o asemenea caldura. A fost infernal pentru noi de pe banca, dar pentru ei care au alergat 90 de minute", a declarat Multescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.