Tehnicianul s-a certat cu primarul din Tirgu-Jiu

Inainte de inceperea partidei, intre primarul orasului Tirgu-Jiu, Florin Circiumaru, si antrenorul Rapidului, a izbucnit un conflict. Totul a pornit de la declaratiile lui Razvan Lucescu de saptamina trecuta, care a spus ca Pandurii nu merita sa joace in prima liga fotbalistica. "A vorbit in stinga si in dreapta ca nu avem teren si conditii pentru Liga 1, jignind intregul oras prin vorbele sale" a declarat indignat Circiumaru.

In replica, tehnicianul alb-visiniilor a spus la conferinta de presa de dupa meci ca isi mentine punctul de vedere cu privire la echipa contra careia trebuia sa joace ieri: "Mi-am exprimat o opinie, Sportul merita sa ramina in prima liga. Asta cred si acum". Lucescu a negat insa ca ar fi fost vorba de un conflict intre el si primarul Circiumaru. "Mi-a spus bine ai venit, iar eu i-am raspuns bine v-am gasit".

Marinescu la debut

Meciul de ieri a insemnat si prima aparitie a portarului Andrei Marinescu in Liga I. Debutul tinarului a fost observat atent de presedintele Dinu Gheorghe, care a urmarit meciul de pe banca. La o minge degajata in afara terenului, Vama a exclamat retoric catre Minca: "Nu putea sa o dea in teren, Mihai?".

Galerie inexistenta

Dupa ce in vara echipa olteana a retrogradat in esalonul secund, galeria Pandurilor, autointitulata "Durii", s-a desfiintat. Ieri, peluza 1, locul unde se adunau de obicei fanii, a fost rezervata copiilor si elevilor.

EUGEN NEAGOE (antrenor Pandurii): Sint bucuros ca nu am pierdut. Este un egal cit o victorie pentru noi. Ne-am adunat acum citeva zile si am reusit sa obtinem un punct in fata Rapidului. Daca vom ramine cu picioarele pe pamint, vom fi revelatia campionatului

RAZVAN LUCESCU (antrenor Rapid): Faptul ca am debutat impotriva unei echipe incropite intr-o saptamina a fost o presiune in plus pentru noi. Nici formatia noastra nu e inca foarte omogena, si asta s-a vazut. Meciul s-a pierdut in primele 15 minute dupa pauza, cind noi am intrat in jocul adversarilor. Felicit pe Pandurii si ii doresc ca de data asta sa ramina pe bune in prima liga


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.