Capitanul din Ghencea a fost operat la meniscul genunchiului drept, in cursul zilei de joi, la clinica Risoli din Bologna. Radoi va lipsi de pe gazon pina la sfir- situl lunii septembrie in urma aceste interventii chirurgicale si va rata in consecinta cele mai importante confruntari din acest sezon: cele doua meciuri din turul trei preliminar al Ligii Campionilor si doua partide din grupe in cazul in care Steaua trece de belgienii de la Standard.

De asemenea, Radoi nu va putea evolua nici in derby- urile din campionat cu Rapid si Dinamo programate pentru 16 si 20 septembrie. Gigi Becali nu a primit foarte resemnat vestea absen- tei indelungate a finului sau. "Steaua nu inseamna un singur jucator, fie el si Radoi. Sintem o echipa si deja incep sa intrevad un nou lider in Ghencea: Nicolae Dica. Seama na din ce in ce mai mult cu Zidane", a spus Gigi Becali increza tor.

Operatia lui Radoi, urmata de lunga perioada de recuperare, acutizeaza problemele lui Cosmin Olaroiu. Tehnicianul stelist nu va conta in acest inceput de sezon nici pe Gigel Coman, fotbalist care ar fi putut evolua si pe postul de mijlocas central.

Fostul timisorean este coleg de suferinta cu Radoi la Bologna, el aflindu-se momentan in perioada de recuperare dupa entorsa de glezna suferita in meciul cu Rapid. Este sansa lui Lovin, mai mult rezerva anul trecut, care va deveni in aceste conditii titular de baza in echipa ros- albastra.

Avertisment pentru Meme

Gigi Becali spune ca, daca Mihai Stoica va continua scandalurile, nu-i va mai fi prieten. Gigi Becali (stinga) a intarit atitudinea dezaprobatoare fata de iesirile publice ale lui Mihai Stoica, considerindu-le imorale. "Pentru ce sa lovesti un om care e deja cazut?", a spus patronul Stelei cu referire la rivalii din Giulesti.

"De ce sa jignim Rapidul, din moment ce i-am eliminat din Cupa UEFA, le-am suflat campionatul si i-am invins si in Supercupa. Nu e bine Mihai, nu e crestineste!", i-a spus Becali lui Meme dupa scandalul de la sfirsitul Supercupei. Managerul general a recunoscut ca iesirea lui de simbata seara a fost inoportuna, punind totul pe seama pasiunii pentru Steaua.

"Meme e trup si suflet pentru echipa asta, 70% din Steaua de azi e construita de el, si de aceea este uneori atit de patimasa, explica Gigi. Desi declara ca Stoica are postul asigurat pe viata la Steaua, Becali nu neaga, totusi, ca relatia dintre ei va fi una strict profesionala in cazul in care Meme nu isi va schimba atitudinea:

"Este cel mai bun conducator din fotbalul romånesc, insa daca nu ma asculta si continua cu scandalurile, nu mai e prietenul meu, ramine un simplu angajat al clubului". Becali nu crede, totusi, ca incapatinarea lui Stoica o sa tina la infinit. "Meme e constient ca tot ce a obtinut se datoreaza mie. Pe cind era la Otelul nu-l stia nimeni. Eu sint protectorul lui, cind cade il sustin si el stie asta", a incheiat seful din Ghencea ca un tata iesit de la sedinta cu parintii.

"Sper sa batem!"

Sport Total: Cum e la Timisoara?

Andrei Cristea: Foarte bine, n-am avut probleme de adaptare. Colegii m-au primit foarte bine, cu multi ma stiam de la loturile de tineret, asa ca nu ma simt un strain.

Dar fanii?

Suporterii timisoreni apreciaza jucatorii care isi fac treaba in teren si asta e valabil si pentru fostii dinamovis ti. Sint sigur ca atmosfera va fi din ce in ce mai buna pe stadion daca vom avea rezultate.

Nu vei juca cu Steaua.

Este adevarat. A fost un gentlemen's agreement intre patronii celor doua echipe. In fine, eu sper ca si fara mine Poli sa reu- seasca o victorie. Ar fi o chestiune de moral.

Cu fostii tai colegi de la Steaua ai mai vorbit?

Nu, am preferat sa nu ii sun acum inainte de meciul direct pentru a nu se interpreta gresit. Le sint recunosca tor ca s-au interesat de soarta mea in momentele grele din aceasta vara, dar pentru mine Steaua e un capitol inchis.

Vor juca cu Standard Liege in turul trei al Ligii...

Standard nu e Real Madrid, dar nici o echipa de Divizia C. Fara Mirel, nu le va fi usor.