Astazi, la Nyon, Steaua (de la ora 13.00), Rapid si Dinamo (de la ora 14.30) isi vor afla viitoarele adversare din turul urmator al Cupelor Europene. Astfel, luand in calcul varianta depasirii slovenilor de la ND. Gorica, gruparea din Ghencea va fi cap de serie in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (ultimul inaintea intrarii in grupe), unde ar putea avea parte de o rivala teoretic mai slaba.

In acest sens, echipe ca Hearts, Djurgarden, Debrecen sau Mlada Boleslav par printre cele mai accesibile pentru stelisti, in vreme ce Fenerbahce, Osasuna, Spartak Moscova, Dinamo Kiev, Legia Varsovia, Steaua Rosie sau Dinamo Zagreb se numara printre adversarii mai dificili ai respectivei faze, programata in perioada 8-9 august (turul) si 22-23 august (returul).

In ceea ce le priveste pe Rapid si Dinamo, acestea vor fi, de asemenea, capi de serie in turul 2 preliminar al Cupei UEFA, avand astfel posibilitatea de a evita unele forte, precum Marseille, Auxerre sau Trabzonspor, in disputele de pe 10 august (turul) si 24 august (returul).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.