DOI DINTR-O LOVITURA. Fara sa aiba vreo implicare directa in cazul licentierii Sportului Studentesc, Dumitru Dragomir i-a lovit prin ricoseu pe doi dintre marii sai contestatari. Seful LPF este marele castigator de pe urma acestui imens scandal.

Vasile Siman a fost dusmanul lui Dragomir de cand a intrat in fotbal. L-a contestat puternic si a condus un puci de inlocuire a acestuia printr-o Adunare Generala extraordinara. N-a reusit, dar Dumitru Dragomir nu l-a uitat. La fel cum nu va uita niciodata ca Prunea a condus prima demonstratie a fotbalistilor impotriva conducatorilor Ligii. Ca a intrat peste el in sediu si i-a cerut demisia.

Dragomir a stat deoparte de scandalul retrogradarii Sportului Studentesc. Nici nu avea cum sa se implice, comisiile de judecata fiind in ograda FRF. A "tras" insa de sfori pana a sifonat serios imaginea dusmanilor lui.

Prunea, omul negru

Dupa circul iscat in jurul licentierii Sportului Studentesc, Vasile Siman este vazut ca un om lipsit de credibilitate. Cu putine exceptii, oamenii din fotbal se vor feri sa faca afaceri cu el. Dragomir l-a aruncat si mai mult in derizoriu in momentul cand s-a mirat public de ce oare nu-si plateste Siman datoriile. Cu Prunea, victoria lui domnu' Mitica este si mai dulce. In acest moment, aproape toti conducatorii din fotbal il vad ca pe omul negru din structura FRF. Se feresc sa aiba de-a face cu el. Pe masura ce va trece timpul, Dragomir va sapa constant la prapastia cascata intre Prunea si cei pe care acesta trebuie sa-i conduca. Cu alte cuvinte, daca ai vreo problema, nu te duce, frate, la Prunea, ca nu te ajuta si te mai da si prin presa c-ai facut, c-ai dres! Vino tot la Liga, ca aici e cald si bine. Dragomir este vazut in acest moment ca tipul impaciuitor, care s-a batut sa scape Sportul din ghearele perfidului Prunea si ale incapabilului Siman.

Siman atarna de o decizie UEFA

FRF asteapta aseara comunicarea UEFA in privinta licentierii Sportului Studentesc. De dimineata, Casa fotbalului a fost picheta de fotbalisti si oficiali ai clubului din Regie.

Dupa doua ore de discutii cu Lupescu si Prunea, fotbalistii au parasit sediul la fel de nelamuriti in privinta situatiei lor. La ora inchiderii acestei editii, inca nu se stia daca cel mai vechi club bucurestean mai are drept de joc in prima liga.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.