Jucatorul a obtinut viza de Romania si va sosi azi, urmind sa se alature, in cel mai scurt timp, noilor sai colegi
Lotul dinamovist se pare ca va fi intregit, in cele din urma, in cursul zilei de azi, o data cu sosirea congolezului Ze Kalanga, jucator care este asteptat inca de acum o saptamina. Desi fotbalistul s-a inteles de mai multe zile cu oficialii clubului, semnind un angajament pe trei sezoane, el a ratat mai multe amicale, dar si prezentarea oficiala a lotului.

Problemele care l-au impiedicat pe fotbalistul african sa ajunga in Romania au fost legate de viza, pe care a reusit in final s-o obtina. Conform lui Cornel Teodorescu, impresarul care a facilitat transferul, toate problemele legate de venirea jucatorului au fost rezolvate. "Nu am avut nici un moment emotii ca fotbalistul nu va ajunge la noi in tara si mai mult ca sigur el va sosi miine (n.r. - azi), urmind sa mearga cit mai repede in cantonamentul echipei", a declarat agentul jucatorului. Cel mai probabil, aceasta este ultima piesa care se va integra in angrenajul gindit de Mircea Rednic, dupa ce tehnicianul a lasat sa se inteleaga ca formatia sa nu va mai perfecta nici un transfer. Astfel, Dinamo devine singurul club din Liga I care va beneficia in sezonul viitor de aportul unui fotbalist prezent la Mondiale.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.