Parintii ciclistului care a cistigat Turul Frantei au trecut peste rigorile religiei si si-au urmarit fiul la televizorul vecinilor
Victoria americanului Floyd Landis din ultima editie a Turului Frantei a depasit granita performantei strict sportive. O data cu triumful de pe Champs Elysee, Landis si-a recapatat respectul in comunitatea natala, acolo unde a avut probleme din cauza comportamentului neconform cu normele religiei menonite, extrem de stricte in privinta influentelor mondene. Strazile micutei localitati Farmesville din Pennsylvania au fost luate cu asalt de sustinatorii ciclistului, care i-au scris numele cu litere galbene, iar casa parintilor a fost vizitata de vecini si de straini. Inclusiv acestia au renuntat la rigorile religiei si au urmarit evolutiile lui Floyd la televizorul unor vecini, chiar daca in mod normal nu ar fi avut voie. "Sint foarte fericit", a declarat tatal ciclistului, Paul Landis. "In adincul inimii, aveam sentimentul ca va cistiga. Nu e omul care sa incheie al doilea", a adaugat mama sa, Arlene.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.