Fostul bancar Cristian Sapunaru spera ca FRF sa ia masuri impotriva oficialul stelist

Sport Total: Cum a fost meciul?
Cristian Sapunaru: Nu cred ca meritam sa pierdem in minutul 90.

Mai are vreo valoare medalia pe care ai primit-o?
Da. Pentru palmares. O trec ca finalist al Supercupei.

Ce s-a intimplat la festivitatea de premiere?
Ce sa se intimple?! Am fost injurati de Meme Stoica si nu stiu daca este normal ce a facut el. Daca, noi, jucatorii ne mai injuram in timpul meciului, inteleg, dar sa fii injurat de un oficial al adversarilor nu mi se pare corect.

Voi, cei de la Rapid, ati reactionat dur.
Da, dar nu mai conteaza. Nu vreau sa intru in polemica cu baiatul de la Steaua.

Crezi ca Federatia va lua masuri?
Ar trebui. Repet, nu este normal ca un oficial sa ne injure. Gesturi de genul acesta nu au ce cauta in fotbal.

Rapid, in autocarul Stelei

Tristi si cu capetele plecate, unii dintre fotbalistii din Grant erau la un pas sa ajunga in Ghencea. Parcat chiar in fata iesirii de la vestiare, autocarul Stelei a fost confundat cu cel al Rapidului de citiva jucatori feroviari, printre care si Karamian. Acestia si-au pus linistiti gentile in masina ros-albastrilor, dupa care au urcat nestingheriti. Avertizati de soferul campionilor ca au gresit autocarul, giulestenii au coborit injurind, in timp ce stelistii se amuzau pe seama lor.

Ironii catre Meme

Constantin Zotta, secretarul general al Rapidului, s-a aratat surprins de cele petrecute la premierea echipei sale: "Nu stiu despre acest incident, nu am fost acolo, dar daca Meme a facut asa ceva este grav". Iritat de gestul stelistului, oficialul giulestean a tras concluzia: "Bine ca n-a dat cu pumnul. In ultimul timp noi asa eram obisnuiti".

Griffiths, lovit de Ghionea

In minutul 39, dupa o intrare intirziata a lui Buga asupra lui Lovin, s-a creat un meleu in care au fost implicati majoritatea jucatorilor celor doua echipe. Protagonist a fost Sorin Ghionea. Acesta i-a bagat mina in git lui Buga, dupa care i-a aplicat un cap in gura lui Griffiths, care sarise in ajutorul colegului sau. Arbitrul Tudor l-a iertat insa de eliminare pe fundas, deoarece nu a sesizat evenimentul. Faza s-a incheiat cu acordarea a trei cartonase galbene: Buga, pentru fault, iar Ghionea si Griffiths, pentru altercatie.

Film mut

Desi a fost asteptat la iesirea din stadion de majoritatea jurnalistilor prezenti la meci, Meme Stoica nu a facut nici o declaratie cu privire la incidentul dintre el si Badoi. Managerul general al ros-albastrilor a lasat gesturile sa vorbeasca, fluturind in aer medalia de cistigator al Supercupei si asezind-o grijuliu, la vedere, pe bordul masinii cu care a plecat.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.