Rapid si-a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa desfasurata la Hotelul "Crowne Plaza", cele trei achizitii din aceasta vara, Cristian Sapunaru (venit de la FC National), Ryan Griffiths (FC National) si Ianis Zicu (Inter Milano via Dinamo). Zicu a primit tricoul cu numarul 21, care a fost purtat, pina la plecarea la Auxerre, de atacantul Daniel Niculae, in vreme ce Sapunaru si Griffiths au luat tricourile cu numerele 19, respectiv 11. Presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe, a facut publice sumele alocate celor doua transferuri efectuate pe filiera FC National. Astfel, Rapid a platit 700.000 de euro pentru Griffiths, jucator detinut in coproprietate cu gruparea bancara. Sapunaru a costat 850.000 de euro.

Ianis Zicu a declarat ca nu-si face probleme referitoare la relatia cu suporterii rapidisti: "Am venit cu sufletul deschis la Rapid si voi fi trup si suflet pentru aceasta echipa. Am stabilit cu cei de la Inter Milano viitoarea mea echipa si a fost alegerea mea sa vin in Giulesti. Stiu ca galeria Rapidului respecta jucatorii si nu cred vor fi probleme. In plus, cred ca ma vor adopta repede".

Presedintele Dinu Gheorghe a facut precizari legate de sosirea lui Zicu in Giulesti: "Razvan Lucescu l-a dorit foarte tare pe Ianis, iar Ianis a vrut sa vina la Rapid. Nu am inselat pe nimeni si am dat dovada de transparenta totala in acest caz. Dinamo sa-l lase in pace pe Ianis. Cind Florin Bratu a venit vara trecuta sub forma de imprumut de la FC Nantes la Dinamo, nu a comentat nimeni de la Rapid".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.