Conducerea aradenilor a reusit intr-un timp scurt sa aduca jucatori valorosi in fief-ul Batrinei Doamne. Suporterii ii vor putea urmari in acest sezon la lucru pe Bogdan Mara, Ciprian Vasilache, Daniel Chirita, Alexandru Tudose si Adrian Drida, in tricou alb-rosu. Suma pe care finantatorii au cheltuit-o pe transferuri se ridica la peste 500.000 de euro.

Oficialii clubului UTA au ales sa nu vorbeasca prea mult de transferurile pe care le vor face in aceasta vara. De cind au aflat ca echipa lor va juca din nou in Liga I, suporterii s-au tot intrebat cu cine va reusi Marius Lacatus sa mentina format ia pe prima scena fotbalistica. In tot acest timp, conduca torii clubului, Nicolae Bara sI Sandu Ion, impreuna cu antrenorul cautau solutii viabile pentru ca UTA sa nu apara in fata fanilor ca o echipa de mina a doua.

Cind toata lumea credea ca la Arad nu vor juca fotbalisti cu nume, bomba a explodat ieri. Oficialii aradeni au reusit sa convinga nu mai putin de cinci jucatori valorosi sa semneze un contract pe minimum un an cu Batrina Doamna, urmind ca la finalul sezonului intelegerile sa se prelungeasca in functie de optiunea fiecarui jucator in parte. Marius Lacatus ii va avea la antrenament incepind de azi pe Bogdan Mara, Ciprian Vasilache, Daniel Chirita, Alexandru Tudose si Adrian Drida.

"Este un inceput bun pentru noi si sper ca, prin aducerea acestor jucatori, sa reusim sa facem o figura frumoasa in campionat. Ne asteapta un drum greu, dar sintem convinsi ca il putem strabate daca toata lumea va fi trup si suflet pentru UTA", a declarat patronul aradenilor, Nicolae Bara.

Vasilache vine dupa Steaua

Unul dintre cei mai talentati jucatori ai Rapidului, Ciprian Vasilache, a acceptat sa fie imprumutat la UTA pe o perioada de un an. Cu toate acestea, atacantul giulestenilor nu va veni inca de azi la Arad, deoarece Razvan Lucescu are nevoie de el pentru Supercupa Romaniei, stiut fiind faptul ca nu poate conta pe mai multI jucatori. In aceste conditii, Vasilache va ajunge sub comanda lui Marius Lacatus abia duminica.

Afaceri profitabile

Daca Ciprian Vasilache sI Alexandru Tudose sint imprumutati pe un singur an de catre cluburile lor, nu acelasi lucru se intimpla si in cazul celorlaltI jucatori. Bogdan Mara a semnat un contract pe un an cu optiune de prelungire pe inca doi, Daniel Chirita a fost transferat definitiv, in timp ce Adrian Drida este ca si jucatorul lui UTA daca aradenii ii vor achita lui Gigi Becali 150.000 de euro pe el.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.