Carlos Alberto Parreira a demisionat din functia de selectioner al Braziliei. Motivul principal a fost eliminarea prematura a echipei in sferturile turneului final din Germania in fata Frantei, scor 1-0. "Dupa o intilnire cu presedintele Confederatiei Braziliene de Fotbal, Ricardo Teixeira, antrenorul Carlos Alberto Parreira a decis sa paraseasca echipa nationala. A fost o decizie de comun acord si, din acest moment, Parreira nu mai are nicio legatura profesionala cu federatia", se precizeaza intr-un comunicat al forului brazilian.

Parreira a condus nationala Braziliei spre titlul mondial in anul 1994 si are un palmares cu nationala "auriverde" de 53 de meciuri internationale, inregistrind 29 de victorii, 17 rezultate de egalitate si 7 infringeri. Posibilii inlocuitori ai lui Parreira sint Vanderlei Luxemburgo (fostul antrenor al echipei Real Madrid, care a pregatit echipa Braziliei in perioada 1998 - 2000), si Paulo Autuori, (ex-selectionerul Perului), dupa ce Luiz Felipe Scolari, antrenorul cu care Brazilia a cucerit ultimul sau titlu mondial, in 2002, si-a prelungit contractul cu reprezentativa Portugaliei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.