Cotat la 200.000 de euro, Adrian Drida a fost transferat, de la Jiul la Steaua, cu doar 28.000 de euro in acte. Dupa scandal, tranzactia este pe cale sa fie anulata

DNA verifica aproape 600 de transferuri internationale, fiind alcatuite nu mai putin de 15 comisii rogatorii pentru a obtine date si din strainatate, insa de citeva luni ancheta treneaza, cazul Bratu fiind singurul in care s-a stabilit si un prejudiciu. Nici pe piata interna lucrurile nu stau diferit, sumele vehiculate de presa si de conducatori intrind la apa atunci cind trebuie sa se aseze pe un contract, ceea ce inseamna taxe si impozite si eventual terti beneficiari. Este si cazul fotbalistului Adrian Drida de la Jiul Petrosani, pentru care visul de a juca in Ghencea pare sa se spulbere. Cel putin pentru moment. Nemultumit de randamentul fotbalistului in cantonamentele din Austria si Olanda, tehnicianul Cosmin Olaroiu pare hotarit sa nu-l pastreze in lot, Drida urmind, cel mai probabil, sa fie imprumutat la echipa de la care a venit.

Aradenii voiau sa negocieze cu Gigi

Luarea unei astfel de decizii vine la o zi dupa ce Asociatia Sportiva Romvest Arad, coproprietar al jucatorului, a decis sa conteste intelegerea la FRF, dupa ce a primit in cont o parte infima fata de ce aparuse in media, 200.000 de euro. Mai exact, gruparea aradeana, care l-a vindut in urma cu doi ani pe Drida la Petrosani, sustine ca Jiul nu si-a respectat obligatiile stipulate in contract, astfel ca noua intelegere, cu Steaua, este nula.

"Noi, acum doi ani, cind l-am dat la Petrosani am semnat o anexa la contract, prin care CS Jiul poate vinde jucatorul doar cu acordul scris al echipei Romvest, care va participa la negocieri si isi va da acordul scris. Ceea ce nu s-a intimplat. Ca urmare, noi am depus memoriu la FRF. Mai mult, am facut o notificare la Jiul si alta la Liga Profesionista de Fotbal, prin care am solicitat sa nu fie inregistrat transferul la Steaua", a declarat presedintele gruparii aradene, Ioan Ienciu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.