Ciinii si-au etalat aseara lotul pentru sezonul 2006-2007. Citeva mii de spectatori au venit sa-si vada si sa-si aplaude oamenii in care isi pun sperantele pentru revenirea in elita de unde au cam lipsit in ultima vreme. Formatia Vama Veche, condusa de fanul Tudor Chirila, a dat tonul petrecerii. Dupa recitalul artistilor, pe scena au urcat fotbalistii, pentru salutul galeriei.

Eora 19:30. O seara calda, de vara in toata regula. Cei doi prezentatori ai showului, Mihai Dedu si Anne Marie Paraschivescu, depling lipsa spectatorilor. Nu-i nici o problema, e doar prea devreme. Si serviciul e o scuza destul de buna, mai ales ca e joi. Pe bannerele publicitare, electronice in intregime, se lafaie noul sponsor. Nike, exact ca zeita, un nume care ar trebui sa atraga victoria.

Un mic concurs de suturi la poarta deschide balul. Cistiga un pusti, care se bucura in stilul lui Niculescu pentru golul care-I duce un weekend la mare. Gazdele fac eforturi disperate sa intretina atmosfera. E 20:02. Ca orice formatie care se respecta, Vama Veche intirzie. In boxe rasuna totusi imnul, care le apartine. Cinci minute dupa ora fixata, apar, Tudor Chirila si compania. Citeva melodii, unele cu versuri schimbate pentru a se potrivi momentului.

Atmosfera, care parea sa lincezeasca, se infierbinta. Pina si juniorii ciinilor, care pina atunci trasesera cu ochiul la majorete, incep sa fie mai atenti la scena. Publicul, ajuns acum pe la vreo 5.000 de oameni, fredoneaza cu rockerii de pe scena. Si jucatorii, postati undeva la gura tunelului, au tinut sa iasa mai devreme pentru a urmari reprezentatia. Luminile se sting. Acum e momentul lor. Rind pe rind, camera trece pe la fiecare, dindu-le ocazia sa apara pe ecranele imense.

Ei sint noul Dinamo. Editia 2006-2007. Mult revizuita.

Nu l-au uitat pe Hildan

Desi, Vama Veche este una dintre cele mai apreciate formatii autohtone, suporterii dinamovisti prezenti la meci n-au intrat, la inceput, in atmosfera creata de solistul Tudor Chirila, cunoscut ca un dinamovist infocat. Totusi, acesta a reusit sa ridice tribunele in picioare imediat ce a pomenit numele lui Catalin H

Site-ul oficial se relanseaza

O data cu prezentarea noului lot al lui Dinamo si cu schimbarea echipamentului, fanii dinamovisti au avut parte de o noua surpriza. Site-ul oficial al gruparii din Stefan cel Mare (fcdinamo.ro) a fost relansat, capatind o noua fata, cu mai multe informatii si noutati pentru sustinatorii adevarati ai ciinilor.

Dragomir, in tribuna

Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a tinut sa participe pe viu la spectacolul de prezentare al lui Dinamo, numarindu-se printre personalitatile de la tribuna oficiala. Mitica a fost insotit de un alt reprezentant al Ligii Profesioniste, Valentin Alexandru.

CRISTIAN BORCEA (Director executiv):" Am incredere in aceasta echipa ca va reusi sa ii faca fericiti din nou pe suporteri. Singurul lucru care ne lipseste in momentul de fata este omogenitatea, dar Mircea Rednic va rezolva si aceasta problema. Ne asteapta un sezon greu, dar sintem un grup unit si nu ne speriem asa usor."

LOTUL LUI DINAMO

Portari:
Glenn Moss, Mircea Oltean, Florin Matache

Fundasi:
George Blay, Dorin Mihut, George Galamaz, Cosmin MotI, Stefan Radu, Lucian Goian, Cosmin Pascovici, Cristi Pulhac

Mijlocasi:
Cornel Predescu, Razvan Paduretu, Andrei Margaritescu, Adrian Ropotan, Catalin Munteanu, Adrian Cristea, Sreten Stanic, Alexandru Pacurar, Iulian Tames

Atacanti:
Liviu Ganea, Dan Codreanu, Ionel Ganea, Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu

Antrenor: Mircea Rednic


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.