Directorul executiv al ,,ciinilor rosii“ ameninta ca va parasi clubul din Stefan cel Mare daca anul viitor Dinamo nu va juca in grupele Ligii Campionilor

,,Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor", este fraza care l-a facut celebru, in urma cu citiva ani, pe directorul executiv al lui FC Dinamo, Cristi Borcea. De la finantatorul Stelei, Gigi Becali, pina la patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, toti l-au luat peste picior pe conducatorul din Stefan cel Mare. ,,Pe Cristi Borcea vreau sa-l angajez sa ne dea niste lectii de Liga Campionilor, pentru ca el stie foarte bine cum este sa te pregatesti pentru asta", spunea Becali, completat de Mititelu: ,,De sapte ani se lauda cu Liga Campionilor. O sa intram noi inaintea lor si o sa vedem atunci ce zice Borcea’’.

Aceste ironii nu l-au facut sa bata in retragere, ba din contra. Borcea leaga viitorul sau la Dinamo de realizarea acestui obiectiv. ,,Daca la anul nu vom fi in grupele Champions League, ma retrag! Asta e clar, daca nu terminam pe locul 1 sau 2 si nu ajungem acolo unde vrem, ma las. Ar fi cea mai mare durere pentru mine sa aud imnul Ligii cintindu-se pe stadionul Steaua si noi sa nu fim la acelasi nivel", a declarat Borcea, in cadrul emisiunii tv "Fanatik".

Razboiul declaratiilor

Chiar daca pina la startul noii editii de campionat mai este o saptamina si jumatate, conducatorii principalelor favorite la titlu au declansat deja razboiul declaratiilor. ,,Steaua o sa cistige cu un mare avans campionatul. Vreau sa stau linistit si sa ii las pe altii sa se bata pentru locul 2", a declarat Gigi Becali. In replica, Borcea a subliniat ca "Dinamo porneste favorita in noul campionat. In ultimii doi ani nu Steaua a cistigat titlurile, ci Dinamo le-a pierdut".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.