In perioada 13-16 Iulie 2006, au avut loc Campionatele Nationale de Natatie pentru Juniori, la bazinul olimpic din Complexul Lia Manoliu. Campionatul s-a remarcat mai ales printr-o noua generatie de inotatori, care este gata sa preia stafeta de la Camelia Potec, Dragos Coman sau Razvan Florea si sa ne faca mandri la viitoarele competitii.

Omega ii felicita inca o data pentru rezultatele obtinute pe Vlad Caciuc, Bogdan Urichianu, Razvan Cirstea, Mathilda Stefan si Alexandra Dobrin, premiati pentru cele mai bune performante, dar si pe toti ceilalti participanti si castigatori la toate cele 38 de probe. Premiile au fost acordate de catre Camelia Potec, campioana olimpica la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004 si imaginea Omega in Romania.

Omega isi reafirma sprijinul acordat natatiei romanesti si crede cu tarie ca a sustine juniorii de azi inseamna a fi alaturi de campionii de maine si de ce nu, alaturi de viitorii medaliati de la Olimpiada de Vara de la Beijing din 2008.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.