Conducerea Rapidului sustine ca patronul LaDorna i-a santajat cu functia de presedinte al CA, Valvis il face pe fostul vicepremier diversionist si mincinos

Lupta pentru putere la Rapid devine pe zi ce trece un razboi in toata regula. "Acarul" Jean Valvis, care il acuza ieri pe George Copos de manevre de culise, a devenit astazi santajist, conform unui comunicat dat publicitatii ieri de catre conducerea societatii comerciale FC Rapid SA. "Regretam iesirile incarcate de subiectivism ale domnului Jean Valvis, menite sa mascheze refuzul sau de a participa cu suma de 660.000 de euro la majorarea capitalului social al clubului.

In realitate, domnul Valvis a conditionat, in Adunarea Generala a AFC Rapid, participarea sa la majorarea capitalului social de garantarea numirii sale in functia de presedinte al Consiliului de Administratie. De altfel, domnul Valvis a fost propus de catre noii actionari ai Rapid SA ca membru al Consiliului de Administratie, dar, neavind garantata functia de presedinte, s-a recuzat", se spune in comunicat.

In replica, Jean Valvis acuza tabara adversa de diversiune si minciuna.

"Presedinte? Numai cu audit"

"George Copos mi-a propus in luna februarie aceasta functie, in conditiile in care, vicepremier fiind, nu o putea ocupa dinsul din cauza situatiei de incompatibilitate. Am refuzat aceasta functie deoarece nu s-au acceptat conditiile mele referitoare la audit, care ar fi lamurit situatia financiara a societatii si datoriile istorice, la conducere de tip corporatist si celelalte probleme semnalate de mine", a declarat Jean Valvis.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.