in care suporterii aradeni s-au temut ca lipsa unei infrastructuri corespunzatoare va impiedica formatia favorita sa evolueze pe prima scena, arena echipei de fotbal a fost omologata, risipind orice incertitudine. Batrina Doamna este pregatita de primul esalon. Ghanezul Osei si inca un atacant vor completa lotul antrenat de Marius Lacatus.

Saltul neasteptat al Batrinei Doamne, din Divizia C direct in prima liga, nu a fost lipsit de peripetii. Dupa depasirea formalitatilor juridice legate de oficializarea fuziunii dintre Liberty si UTA, asigurarea unui lot competitiv de nivelul primei divizii si problema modernizarii stadionului au fost cele mai arzatoare probleme. Oficialii clubului n-au stat cu miinile in sin si au trecut la treaba, reusind intr-un timp foarte scurt sa depaseasca aceste impedimente.

Pe 21 iunie s-a incheiat un proces-verbal care prevedea indeplinirea unor masuri minime obligatorii pina la jumatatea acestei luni, pentru licentierea stadionului UTA. In cele trei sapta- mini care au trecut de-atunci, incinta de joc a aradenilor a suferit modificari la nivelul tribunelor si al conditiilor puse la dispozitia massmedia.

In urma acestor modificari, presedintele Comisiei de Licentiere, Viorel Duru, si-a pus semnatura pe procesul-verbal, risipind orice urma de indoiala in privinta ligii in care fosta campioana a Romaniei va evolua in sezonul viitor. Nici problema lotului nu este departe de a fi rezolvata.

Dupa o serie de achizitii realizate in ultima perioada, in aceasta saptamina se pare ca antrenorul Marius Lacatus va putea sti cu precizie pe cine va conta in acest campionat. "O data cu venirea ghanezului Osei de la Livorno si a unui virf de atac, posturile vor fi dublate si vom inchide lotul", a spus Sandu Ion, unul dintre actionarii aradenilor.

Prezentare cu Sopron

UTA isi va incheia miercuri cantonamentul din Poiana Brasov, printr-un amical cu CS Otopeni, dupa care jucatorii vor primi liber pina vineri seara. Simbata va avea loc prezentarea lotului pentru viitorul sezon, organizata in compania maghiarilor de la Sopron.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.