Vicepresedintele clubului Galatasaray, Ergun Gursoy, si responsabilii gruparii, Fatih Goksen si Sukru Ergun, au declarat ca nu ii deranjeaza declaratiile facute de tehnicianul Gheorghe Hagi la conferintele de presa, deoarece considera ca acesta este provocat de reprezentantii mass-media. "Nu exista nici o problema intre noi si Hagi. Eu, ca responsabil al clubului, nu simt nici o tensiune in relatia cu Hagi si ma indoiesc ca ceilalti oficiali simt altceva. La conferintele de presa, antrenorului nostru i se pun intrebari-capcana, iar el doar raspunde la acestea", a afirmat Sukru Ergun, citat de "Fanatik".
Ergun Gursoy considera ca Gheorghe Hagi spune adevarul la conferintele de presa. "Noi, conducerea clubului, nu suntem deranjati de declaratiile lui", a adaugat Gursoy. Fatih Goksen a spus ca Hagi trebuie sa aiba incredere in conducerea clubului, care il sustine. "Noi il iubim pe Hagi si avem incredere in el. Si el trebuie sa aiba incredere in noi", a mentionat Goksen.
Gheorghe Hagi a declarat, vineri seara, la conferinta de presa organizata dupa meciul castigat, cu scorul de 5-1, in fata echipei Gaziantepspor, ca nu exclude posibilitatea ca oficialii clubului din Istanbul sa-i ceara intr-o zi sa nu mai vorbeasca deloc cu presa.