Jucatorii si oficialii echipei Farul Constanta visau frumos zilele trecute. Cu totii erau optimisti ca vor trece si de Auxerre si vor ajunge in turul II preliminar al Cupei UEFA. Numai ca "marinarii" au fost depasiti net sambata seara de echipa lui Daniel Niculae (care a jucat 68 de minute), cedand cu 4-1 (2-1) si au nevoie in retur de o victorie cu minim 3-0 pentru a putea spera intr-o rasturnare a situatiei in favoarea lor.

Farul a avut prima sansa de gol a meciului, in minutul 5, dar Iulian Apostol a trimis in bara transversala. Auxerre a reusit apoi sa marcheze la scurt timp, de doua ori in doua minute, prin Mathis (8) si belgianul Pieroni (9). Constantenii si-au revenit insa si au redus din handicap prin Gurita (17), care a speculat o greseala a fundasului Kaboul. Numai ca la carma jocului au ramas tot francezii si in minutul 54 acestia au refacut diferenta de doua goluri pe tabela de marcaj, danezul Kahlenberg marcand dintr-o lovitura libera. Pana la final elevii sarbului Momcilo Vukotic au mai primit un gol semnat de Alain Traore (78), un tanar de numai 17 ani care se afla la prima sa reusita ca fotbalist profesionist.

Returul aceste confruntari din turul III al Cupei UEFA-Intertoto se va disputa sambata viitoare, de la ora 19.00, la Constanta. Asa cum am mentionat si in randurile de mai sus, pentru a reusi sa ajunga in turul II preliminar al Cupei UEFA, jucatorii Farului trebuie sa marcheze cel putin de trei ori si sa nu primeasca gol.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.