Sambata dimineata, Tiberiu Ghioane, mijlocasul lui Dinamo Kiev, a efectuat un set complex de analize la spitalul "CUF" din Lisabona. Medicii n-au comunicat rezultatele, dar starea sanatatii fotbalistului s-a imbunatatit.

Intr-un interviu pe care l-a acordat sambata cotidianul Komanda, presedintele clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a anuntat ca fotbalistul roman "ar putea juca din nou fotbal peste doua luni!".

CONSTIENT

Desi a evitat sa vorbeasca prea mult, parasind spitalul din Lisabona cu fata acoperita de un cearsaf, Ghioane a parut intr-o stare fizica destul de buna. "Ma simt mai bine", a declarat jucatorul imediat dupa ce a iesit de la control si se pregatea sa revina la clinica privata din Faro.

COMUNICAT

Ambasada Romana la Lisabona a remis un comunicat din care reiese ca situatia lui Ghioane este una imbucuratoare: "Ambasada Romaniei la Lisabona a contactat prin intermediul Consulatului Onorific din Faro Spitalul privat "Santa Maria", in care se afla internat fotbalistul roman Tiberiu Ghioane. Au fost purtate discutii cu directorul spitalului si cu unul din medicii care se ocupa de sportivul roman. Medicii apreciaza ca starea generala a lui Ghioane nu este alarmanta si fotbalistul roman are mici deficiente ale capacitatilor fizice, dar poate vorbi si este constient".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.